A ZENTIVA ELNYERTE AZ ÉV EMEA AKVIZÍCIÓJA CÍMET A GGB DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉGÉN

Sajtóközlemény

A ZENTIVA ELNYERTE AZ ÉV EMEA AKVIZÍCIÓJA CÍMET   

A GGB DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉGÉN

PRÁGA – 2020. november 4.:A Zentiva megkapta a 2020. évi Global Generics & Biosimilars Bulletin Award díjat, az EMEA akvizíció kategóriájában. 2020 második negyedévében, a COVID-19 krízis kitörésének csúcsán, a Zentiva sikeresen lezárta az  Alvogen CEE-t célzó akvizícióját, mellyel a közép-kelet európai régió vezető generikus és OTC üzletei közül két vállalat egyesült. Ez az ergyesülés már önmagában is siker, ezzel tovább támogatva a Zentiva számottevő növekedési törekvéseit, valamint növelve a vállalat kereskedelmi befolyását.

“Megtisztelő, hogy a Zentiva kaphatta ezt a rangos díjat és elismerést. A Zentiva és az Alvogen  egyesülésével régiónkban egy új erős generikus és OTC termékeket forgalmazó és gyártó hatalom jött létre. Az új csapat tehetséges, gyors és ambiciózus. Házon belüli fejlesztések és a vezető vállalatokkal kialakított stratégiai kapcsolatok révén szeretnénk a Zentiva-t egy megbízható és magas minőséget biztosító céggé fejleszteni. nyilatkozta Nick Haggar, a Zentiva Vezérigazgatója.

A Zentiva-ról A Zentiva egy magas minőségű és elérhető árú termékeket gyártó és forgalmazó vállalat, mely Európában és azon túl szolgálja ki ügyfeleit. Elkötelezett csapatunk több, mint 4500 tagot számlál. Gyáraink megtalálhatóak Prágában, Bukarestben és Ankleshwarban. A Zentiva arra törekszik, hogy a generikus gyógyszerekben Európában élen járjon, hogy jobban támogassa az emberek napi szintű egészségügyi szükségleteit. A Zentiva-nál a törekvésünk az, hogy az egészségügy jog legyen és ne kiváltság. Az embereknek minden eddiginél jobban szükségük van a jó minőségű, megfizethető gyógyszerekre, és az egészségügyi ellátásra. Orvosokkal, gyógyszerészekkel, egészségügyi szakemberekkel, nagykereskedőkkel és szabály alkotókkal együttműködve dolgozunk azon, hogy magas minőségű megoldásokat nyújtsunk az emberek számára. A Zentiva-ról többet az alábbi linken olvashat: Zentiva.com www.zentiva.com.

Média kapcsolat:

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.

U Kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10

Cell: (+420) 727 873 159

E-mail: mounira.lemoui@zentiva.com